Bitcoin-priskonsolidering i sidled när tjurar tar en andning på 11 200 $

Bitcoin Code priset konsolideras för närvarande efter en turbulent förra veckan, som såg att det våldsamt avvisar $ 12 000-märket. Tjurar är fast i förarsätet och de är inte i humör att erkänna marken till björnarna. Däremot måste tjurar få en stark köpstrend för att starta nästa ben av rally uppåt.

Bitcoin-priset svävar runt de lägre 11.000 $ -nivåerna efter att ha tryckt över $ 12.000-märket. På tisdagen försökte tjurar ta BTC / USD-paret mot 11 500 $ motstånd, men priset drog sig tillbaka mot stödområdet 11 000 USD. På den positiva sidan finns det starkt stöd i denna region som är redo att ge en fast landning för att ytterligare hoppa uppåt.

Långsam fart drar baisseartade signaler på diagrammet

Kampen mellan tjurar och björnar leder till sidorörelse på timtabellen. Den stillastående rörelsen skapar också en begränsad prisåtgärd. Om det avvisas ytterligare några gånger från det avgörande motståndet på $ 12 000, kan tjuren ta slut i andan.

Den senaste tidens prisrörelse har skapat ett „huvud och axlar“ -mönster på timtabellen som är en baisseartad omen. Om det bevisas rätt, kan det betyda en massiv rörelse nedåt. Bulls kommer att behöva motverka det med någon betydande köpaktivitet. Emellertid visar Fibonacci-studien fortfarande att Bitcoin-priset har potential att röra $ 13 000-nivå under de närmaste dagarna.

Stagnationen är priset visas av Alan Masters i diagrammet ovan. Serien med avslag på timdiagrammet visar att björnar snart kan ta ansvar. Efterföljande försök att bryta motståndet på 12 000 dollar har resulterat i försäljning och vinstbokning. Det stigande Bitcoin-futuresräntan kanske inte ger mycket stöd för den faktiska prisåtgärden i paret BTC / USD.

Vad krävs för att röra $ 13 000

Nästa steg för rally i Bitcoin-priset kan mycket väl komma från altcoins. När altcoin-febern når FOMO-scenen skulle traditionella investerare också öka sina positioner. Men de kommer troligen att följa en säkrare väg istället för de flyktiga altcoins, vilket innebär att Bitcoin skulle framstå som ett troligt val.

Bitcoin-priset måste också bryta det baisseartade ”huvud-och-axlar-mönstret” på ett avgörande sätt för att klättra högre. Samtidigt måste nivån 10 500 $ eller 0 786 Fibonacci-nivå alltid vara säker. Ett steg under denna grundnivå kan exponentiellt öka försäljningstrycket och pressa priset nedåt.

© 2020 Neue Seiten – isee2011.org . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.