PayPal skal utvikle robust digital lommebok i 2021, Witnesses Surge in Crypto Demand

Etter den nylige adopsjonen av kryptovaluta ga PayPal nylig detaljer om planene for krypto og digital lommebok for 2021, mens de også sa at sentralbankens digitale valutaer (CBDC) kan ta tid, men de er kommet for å bli.

PayPal ser økning i Crypto Demand

I følge Formue tirsdag 3. november 2020 planlegger den globale betalingsgiganten PayPal å utvide sine kryptovaluta-tjenester over hele verden. Selskapet avslørte flere detaljer om sine planer i inntjeningssamtalet for 3. kvartal 2020.

PayPals tredje kvartalsrapport avslører et betalingsvolum på 247 milliarder dollar, noe som signaliserer en økning på 38 prosent. Mens selskapet noterer seg en imponerende Q3 2020-rekord, ga betalingsplattformen ytterligere innsikt i den nyeste kryptotjenesten.

Dan Schulman, PayPal’s administrerende direktør og president under inntjeningssamtalet med investorer i tredje kvartal, avslørte selskapets planer om å øke den daglige kryptokjøpsgrensen fra $ 10.000 til $ 15.000 på grunn av en økning i etterspørselen. I følge Schulman er det bare 10 prosent av de amerikanske PayPal-kundene som for øyeblikket kan få tilgang til plattformens kryptovaluta-tilbud.

I mellomtiden er det en „venteliste“ som Schulman bemerket var nesten tre ganger mer enn selskapets forventninger. Somrapporterteav BTCManager i oktober avslørte betalingskontakten at brukerne vil kunne utføre transaksjoner ved hjelp av krypto fra begynnelsen av 2021.

I tillegg vil PayPal-brukere kunne betale for varer og tjenester med krypto over 28 millioner selgere globalt. Imidlertid kryptotjenestenegjør ikke gi brukerne kontroll over sine private nøkler og begrenser samtidig kryptokjøp og salg til PayPal-plattformen.

Kort tid etter PayPals kryptoverføring, skulle betalingsselskapet ha planlagt å gjøre det Kjøp kryptokursfirma BitGo.

Schulman uttalte også at alle brukere i USA snart vil ha tilgang til sine kryptotjenester om noen få uker, med planer om å utvide tjenestene til Venmo-plattformen og andre kunder globalt før slutten av første halvdel av 2021.

Visse CBDC-tilstedeværelse

Bortsett fra å utvide sine kryptotjenester globalt, uttalte PayPal-sjefen under samtalen at han har vært i samtaler med sentralbanker, interessenter i kryptosektoren og regulatorer.

Kommenterer saken om CBDCs, uttalte Schulman:

“CBDC, fra mitt perspektiv og alle samtalene mine, er et spørsmål om når og hvordan de blir gjort, ikke hvis. Og jeg tror at plattformen vår, med sine digitale lommebøker og skalaen vi har akkurat nå, kan være med på å forme nytten til disse valutaene. ”

PayPal-lederen la til:

„Og jeg tror at plattformen vår og all den nye digitale infrastrukturen vi setter på plass akkurat nå kan bidra til å gjøre forvaltningen og bevegelsen av penger mer effektiv og billigere og raskere.“

CBDC har fortsatt økt interesse over hele verden, med Kina leder løpet og land som Sør-Korea og Japan som fremskynder utviklingen av digital valuta.

Kommentare sind deaktiviert.