‚Price of Tomorrow‘ forfatter siger, at Bitcoin er en ‚redningsbåd‘ midt i økonomisk uro

Eskalerende gæld og inflation kan resultere i år med stormvejr for de globale økonomier

Den berømte iværksætter og forfatter Jeff Booth godkendte Bitcoin som en ”” must have ”investering i tider, hvor centralbanker forværrer det eskalerende gældsproblem.

Kommentarerne kom i en tweet-tråd, der diskuterede forestillingen om, at centralbanker på en eller anden måde kan undslippe et massivt gældsproblem ved eksponentielt at tilføje mere gæld.

Forfatter af The Price of Tomorrow, en bog om deflation, Jeff Booth påpegede, at selv før COVID-19-pandemien kastede brændstof til ilden, var den globale gæld $ 250 billioner i en global økonomi til en værdi af $ 88 billioner – med $ 185 billioner af det samlede beløb gæld tilføjet i de sidste 20 år. Ifølge usdebtclock.org er USA øverst på listen over statsgæld med over 10% af det samlede globaltal og en stadig ballonform på 26,7 billioner dollars

”Afviklingen i den form, den tager, bliver brutal,” forudsagde han. Booth mener, at de eneste to valg, der er tilbage, er dystre, idet den første er statslig misligholdelse af global gæld gennem en deflationsdepression, som vil omfatte et banksystemkollaps eller misligholdelse gennem hyperinflation, som allerede ser ud til at starte med massepengetryk.

Fortsættelse af denne fortælling tilføjede Booth:

„Efter min ydmyge mening – Bitcoin er et“ must. „Ikke kun for din rigdom, men som redningsbåd.“
Kommentarerne kommer i et inflationært miljø. I slutningen af ​​august meddelte den amerikanske centralbankformand Jerome Powell, at centralbanken ikke længere ville behandle inflationen som en primær trussel mod økonomisk vækst.

Onsdag afslørede han, at Fed messing havde besluttet, at de korte renter fortsat ville være målrettet til 0% –0,25% i de kommende år, mens inflation muligvis får lov til at overskride grænsen på 2%, hvis det skønnes nødvendigt.

Fed er, ligesom de fleste centralbanker, frit for at ændre målstolperne for, hvad de anser for at være acceptabel og uacceptabel inflation. Dette inkluderer muligheden for at udskrive billioner af dollars i navnet på stimulusforanstaltninger. Regeringer har i det væsentlige brug for at nedlægge deres valutaer for at nedbryde gældsbjerget, de har skabt.

Jeff Booth er en af ​​mange Bitcoin-fortalere, der henleder opmærksomheden på de aktuelle bankspørgsmål, der ser ud til at gentage, hvad der skete i 2008. Hans bog The Price of Tomorrow er en skarp advarsel om to farlige økonomiske tendenser, som efter hans mening stort set ignoreres. . Det hævder, at teknologi og prisdeflation vil medføre varig udbredt arbejdsløshed, mens den globale økonomi understøttes af et ustabilt bjerg af gæld. Med dette i tankerne kan Bitcoin være en af ​​de få tilbageværende „redningsbåde“ til rådighed.

Kommentare sind deaktiviert.